Met dit formulier meldt u zich aan voor de kledingbeurs in het voorjaar van 2020. Per aanmeldingsformulier kan maximaal 1 tafel of 1 lege plaats gereserveerd worden. Bij binnenkomst zal naar uw legitimatiebewijs worden gevraagd, daarom vragen wij u om u aan te melden met uw meisjesnaam, zoals deze in uw identiteitsbewijs is vermeld. Bij 1e, 2e en 3e keuze kunt u aangeven welke datum uw voorkeur heeft. Indien u kiest voor de optie “geen voorkeur” dan delen wij u in op een dag waarop wij de minste aanmeldingen hebben ontvangen en heeft u dus meer kans op een plek op de beurs. Indien u maar op één dag kunt, vult u bij alle keuzes dezelfde datum in. 

Na het invullen verzendt u het formulier en krijgt u van ons een bevestigingsmail met verdere informatie. Indien u deze bevestigingsmail niet ontvangt, controleer dan eerst uw spam. Staat de bevestigingsmail ook niet in uw spam, schrijf dan niet opnieuw in, maar stuur een mail naar [email protected]. Wij kunnen dan voor u controleren of wij uw inschrijving hebben ontvangen. Let er dus goed op dat u uw e-mailadres correct invult in het aanmeldingsformulier, anders ontvangt u dus geen bevestigingsmail van uw inschrijving, maar ook geen mail of u wel of niet een tafel/lege plaats heeft op één van de beurzen.

De kledingbeurzen in het voorjaar van 2020 zijn op de volgende dagen en tijdstippen:

Vrijdag 13 maart                      19.30 - 22.00 uur

Zaterdag 14 maart                   11.00 - 14.00 uur

Vrijdag 20 maart                      19.30 - 22.00 uur

Zaterdag 21 maart                   11.00 - 14.00 uur

Adres: Burg. J.G. Legroweg 80 Eelde

Prijzen:
Tafel (200 x 100 cm) incl. 1 stoel en entree voor 1 persoon: € 13,00
Lege plaats incl. 1 stoel en entree voor 1 persoon ( bijv. eigen tafel of kledingrek max. 200 cm breed!): € 9,00

Let op: met dit aanmeldingsformulier kunt u maximaal 1 persoon aanmelden. Verder is het niet toegestaan om voor 1 persoon meerdere aanmeldingsformulieren in te vullen. Dubbele inschrijvingen worden verwijderd en zoals hierboven staat beschreven wordt uw legitimatiebewijs gecontroleerd bij binnenkomst. Indien u samen met een vriendin wilt inschrijven (als u allebei een eigen tafel of plek wilt), doe dit dan niet met hetzelfde e-mailadres, wij zien dit dan als een dubbele inschrijving.

Aangezien we dit voorjaar weer 4 beurzen organiseren hopen we minder mensen teleur te stellen. De meeste inschrijvingen krijgen wij altijd voor de eerste beurs. Bij inschrijven voor de tweede, derde of vierde beurs heeft u meer kans op een plek. Op de zaterdag is er ook een vlooienmarkt, ook de bezoekers van deze markt mogen de kledingbeurs bezoeken. 

Bij vragen of opmerkingen, stuur een mail naar: [email protected] en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Persoonsgegevens

Uw naam en adresgegevens

Beursgegevens

Gegevens over uw plek op de kledingbeurs

Controleer & Verzend

Alle velden ingevuld? Type de anti-spam code over en klik op verzend.

Visit betroll the best bookies