Met dit formulier meldt u zich aan voor de kledingbeurs in het voorjaar van 2022. Per aanmeldingsformulier kan maximaal 1 tafel gereserveerd worden. Bij binnenkomst zal naar uw legitimatiebewijs worden gevraagd, daarom vragen wij u om u aan te melden met uw meisjesnaam, zoals deze in uw identiteitsbewijs is vermeld. Bij 1e, 2e en 3e keuze kunt u aangeven welke datum uw voorkeur heeft. Indien u kiest voor de optie “geen voorkeur” dan delen wij u in op een dag waarop wij de minste aanmeldingen hebben ontvangen en heeft u dus meer kans op een plek op de beurs. Indien u maar op één dag kunt, vult u bij alle keuzes dezelfde datum in. 

U hoeft niet aan te geven naast wie u graag zou willen staan. Het is de bedoeling dat iedereen bij binnenkomst zelf een tafel uit kiest.

Na het invullen verzendt u het formulier en krijgt u van ons een bevestigingsmail met verdere informatie. Indien u deze bevestigingsmail niet ontvangt, controleer dan eerst uw spam. Staat de bevestigingsmail ook niet in uw spam, schrijf dan niet opnieuw in, maar stuur een mail naar [email protected]. Wij kunnen dan voor u controleren of wij uw inschrijving hebben ontvangen. Let er dus goed op dat u uw e-mailadres correct invult in het aanmeldingsformulier, anders ontvangt u dus geen bevestigingsmail van uw inschrijving, maar ook geen mail of u wel of niet een tafel heeft op één van de beurzen.

De kledingbeurzen in het voorjaar van 2022 zijn op de volgende dagen en tijdstippen:

Vrijdagavond 1 april                                    19.30 - 22.00 uur       Alleen kinderkleding

Zaterdagmiddag 2 april                               13.00 - 15.30 uur       Kinder- en volwassenkleding

Zondagmiddag 3 april                                  13.00 - 15.30 uur      Kinder- en volwassenkleding

Adres: Burg. J.G. Legroweg 80 Eelde

Prijs:
Tafel (200 x 100 cm) incl. 1 stoel en entree voor 1 persoon: € 15,00

Let op: met dit aanmeldingsformulier kunt u maximaal 1 persoon aanmelden. Verder is het niet toegestaan om voor 1 persoon meerdere aanmeldingsformulieren in te vullen. Dubbele inschrijvingen worden verwijderd en zoals hierboven staat beschreven wordt uw legitimatiebewijs gecontroleerd bij binnenkomst. Indien u samen met een vriendin wilt inschrijven (als u allebei een eigen tafel wilt), doe dit dan niet met hetzelfde e-mailadres, wij zien dit dan als een dubbele inschrijving.

Aangezien we dit voorjaar weer 3 beurzen organiseren hopen we minder mensen teleur te stellen. De meeste inschrijvingen krijgen wij altijd voor de eerste beurs. Bij inschrijven voor de tweede of derde beurs heeft u meer kans op een tafel. 

Bij vragen of opmerkingen, stuur een mail naar: [email protected] en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Persoonsgegevens

Uw naam en adresgegevens

Beursgegevens

Gegevens over uw plek op de kledingbeurs

Controleer & Verzend

Alle velden ingevuld? Type de anti-spam code over en klik op verzend.

Visit betroll the best bookies