Kledingbeurs

  Logo KKB SOT

Update mei 2020

Wij gaan ervan uit dat er dit jaar geen kinderkledingbeurzen meer worden georganiseerd. Eind dit jaar zal onze werkgroep weer met veel enthousiasme het organiseren van de beurzen oppakken en we verwachten in 2021 deze weer te kunnen en mogen organiseren. Zodra de data bekend zijn zullen we dit laten weten via onze Facebook pagina en onze website.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ook dit jaar organiseren we onze Tweedehands kinderkledingbeurzen weer in de Bloemenveilinghal in Eelde (t.o. Groningen Airport Eelde).

Bezoekers

De beurzen in het voorjaar 2020 vinden plaats op: :

Vrijdagavond 13 en 20 maart van 19.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag 14 en 21 maart van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Toegangsprijs is € 2,50 voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) zijn gratis. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Dit is te bereiken via de Burgemeester Legroweg (tegenover Groningen Airport Eelde) Hier staan hekken aan de rechterkant van de weg waar je het terrein op kan rijden. De veilinghallen liggen aan de snelweg A28, gelijk aan afrit 37 (tussen Assen en Groningen). Tegenover de hallen is Transferium de Punt, waar u de buslijnen vindt van en naar Groningen en Assen.

Zelf uw spullen verkopen?

Wilt u zelf uw spullen verkopen? Dat kan! U kunt kiezen voor een tafel of een lege plek. Een tafel is 200 bij 100 cm. Een lege plek is 200 cm breed en is te gebruiken voor groot speelgoed, een eigen tafel of een kledingrek. De kosten zijn € 13,- voor een tafel, inclusief stoel. Voor een lege plaats inclusief stoel betaalt u € 9,- . Bij de huur van een tafel of plaats is de entree voor 1 persoon inbegrepen. Op de zaterdag is er ook een vlooienmarkt, hier kan gratis gebruik van gemaakt worden (na het betalen van de entree voor de kledingbeurs).

Inschrijven kan vanaf vrijdag 7 februari tot vrijdag 28 februari.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

 

Nog vragen? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel en like onze facebookpagina: Kinderkledingbeurs Haren

 

 

 

Visit betroll the best bookies