Kledingbeurs

  Logo KKB SOT

Na 30 jaren organiseren van Tweedehands kinderkledingbeurzen in Haren gaan we onze beurzen verhuizen naar de Bloemenveilinghal in Eelde.

Door de toenemende belangstelling voor onze beurzen en door de beperktere beschikbaarheid van sporthal Scharlakenhof waren wij al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie.

Na meerdere locaties in Haren en Groningen te hebben bezocht werd al gauw duidelijk dat de Bloemenveiling te Eelde (t.o. Groningen Airport Eelde) aan al onze eisen voldoet wat betreft ruimte, parkeergelegenheid en beschikbaarheid.

Bezoekers

De beurzen in het najaar vinden plaats op: :

Vrijdagavond 11 en 18 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag 12 en 19 oktober van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Toegangsprijs is € 2,50 voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) zijn gratis. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Dit is te bereiken via de Burgemeester Legroweg (tegenover Groningen Airport Eelde) Hier staan hekken aan de rechterkant van de weg waar je het terrein op kan rijden. De veilinghallen liggen aan de snelweg A28, gelijk aan afrit 37 (tussen Assen en Groningen). Tegenover de hallen is Transferium de Punt, waar u de buslijnen vindt van en naar Groningen en Assen.

Zelf uw spullen verkopen?

Wilt u zelf uw spullen verkopen? Dat kan! U kunt kiezen voor een tafel of een lege plek. Een tafel is 200 bij 100 cm. Een lege plek is 200 cm breed en is te gebruiken voor groot speelgoed, een eigen tafel of een kledingrek. De kosten zijn € 13,- voor een tafel, inclusief stoel. Voor een lege plaats inclusief stoel betaalt u € 9,- . Bij de huur van een tafel of plaats is de entree voor 1 persoon inbegrepen. Op de zaterdag is er ook een vlooienmarkt, hier kan gratis gebruik van gemaakt worden (na het betalen van de entree voor de kledingbeurs).

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Nog vragen? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel en like onze facebookpagina: Kinderkledingbeurs Haren

 

 

 

Visit betroll the best bookies