Kledingbeurs

  Logo KKB SOT

Beurs najaar 2021

De speelgoed- en kinderkledingbeurzen van deze maand waren een succes! Een compliment voor alle vrijwilligers die deze beurzen hebben georganiseerd en hebben meegeholpen! TOP!!

 

Bezoekers

Toegangsprijs is € 2,50 voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) zijn gratis. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Dit is te bereiken via de Burgemeester Legroweg (tegenover Groningen Airport Eelde) Hier staan hekken aan de rechterkant van de weg waar je het terrein op kan rijden. De veilinghallen liggen aan de snelweg A28, gelijk aan afrit 37 (tussen Assen en Groningen). Tegenover de hallen is Transferium de Punt, waar u de buslijnen vindt van en naar Groningen en Assen.

Zelf uw spullen verkopen?

Wilt u zelf uw spullen verkopen? Dat kan! In verband met Corona kunt u alleen een tafel bij ons huren. Een tafel is 200 bij 100 cm. De kosten zijn € 15,- voor een tafel (inclusief 1 stoel). Bij de huur van een tafel is de entree voor 1 persoon inbegrepen. 

De inschrijving is nu gesloten. Mocht je nog interesse hebben om te verkopen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Nog vragen? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel en like onze facebookpagina: Kinderkledingbeurs Haren

 

 

 

Visit betroll the best bookies