Kledingbeurs

  Logo KKB SOT

Update mei 2020

Zoals bekend is de kledingbeurs in het voorjaar helaas niet doorgegaan i.v.m. de Corona crisis. In de tussentijd hebben we niet stil gezeten en staan we dan ook te trappelen voor de najaarsbeurs. Helaas weten we nu nog niet hoe het allemaal gaat.......wat we weten is dat tot 1 september evenementen mogen worden georganiseerd tot 100 personen. Zodra wij meer weten, zullen we dit melden op deze website. We duimen dat het allemaal goed gaat komen, want wij hebben er heel veel zin in en wij hopen jullie ook!! Tot gauw!!

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Ook dit jaar organiseren we onze Tweedehands kinderkledingbeurzen weer in de Bloemenveilinghal in Eelde (t.o. Groningen Airport Eelde).

Bezoekers

De beurzen in het voorjaar 2020 vinden plaats op: :

Vrijdagavond 13 en 20 maart van 19.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag 14 en 21 maart van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Toegangsprijs is € 2,50 voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) zijn gratis. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Dit is te bereiken via de Burgemeester Legroweg (tegenover Groningen Airport Eelde) Hier staan hekken aan de rechterkant van de weg waar je het terrein op kan rijden. De veilinghallen liggen aan de snelweg A28, gelijk aan afrit 37 (tussen Assen en Groningen). Tegenover de hallen is Transferium de Punt, waar u de buslijnen vindt van en naar Groningen en Assen.

Zelf uw spullen verkopen?

Wilt u zelf uw spullen verkopen? Dat kan! U kunt kiezen voor een tafel of een lege plek. Een tafel is 200 bij 100 cm. Een lege plek is 200 cm breed en is te gebruiken voor groot speelgoed, een eigen tafel of een kledingrek. De kosten zijn € 13,- voor een tafel, inclusief stoel. Voor een lege plaats inclusief stoel betaalt u € 9,- . Bij de huur van een tafel of plaats is de entree voor 1 persoon inbegrepen. Op de zaterdag is er ook een vlooienmarkt, hier kan gratis gebruik van gemaakt worden (na het betalen van de entree voor de kledingbeurs).

Inschrijven kan vanaf vrijdag 7 februari tot vrijdag 28 februari.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

 

Nog vragen? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel en like onze facebookpagina: Kinderkledingbeurs Haren

 

 

 

Visit betroll the best bookies