Kledingbeurs

  Logo KKB SOT

Update augustus 2020

Beste allemaal,
 
Met pijn in ons hart hebben we besloten om de najaarsbeurzen uit te stellen tot het voorjaar 2021. Misschien niet geheel verrassend, het zat er al aan te komen maar toch is dit voor niemand een leuk bericht. Niet voor verkopers die zoveel leuke spullen hebben om te verkopen en wat bij te verdienen. Niet voor de altijd enthousiaste bezoekers die voor leuke prijzen de kinderkledingkast voor het najaar weer willen vullen.
En niet voor ons als organisatie: weer een heel beursseizoen dat wegvalt....
 
Maar met de 1,5m afstand eis die nog steeds geldt en voorlopig ook blijft gelden is een indoor Kinderbeurs XXL niet in te richten. De locatie staat altijd bomvol met kramen, de bezoekers komen altijd met velen tegelijk en die 1,5m afstand gaat dan echt niet lukken. Wij willen het overigens ook niet op ons geweten hebben dat de Kinderbeurs Haren een Corona brandhaard wordt en er mensen (dood)ziek worden.
Veel mensen denken superenthousiast mee en geven suggesties om de beurs anders in te richten zodat het wel kan. Geloof ons, we hebben alle opties overwogen en bekeken maar het gaat écht niet lukken.
 
De nieuwe data zullen we zodra bekend aanpassen op onze website en via Facebook communiceren.
 
Laten we hopen dat we er in het voorjaar van 2021 dan weer met z'n allen een mooie drukke en succesvolle indoorbeurs van kunnen maken!

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Ook dit jaar organiseren we onze Tweedehands kinderkledingbeurzen weer in de Bloemenveilinghal in Eelde (t.o. Groningen Airport Eelde).

Bezoekers

De beurzen in het voorjaar 2021 vinden plaats op: 

Vrijdagavond nog onbekend 19.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag nog onbekend van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Toegangsprijs is € 2,50 voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) zijn gratis. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Dit is te bereiken via de Burgemeester Legroweg (tegenover Groningen Airport Eelde) Hier staan hekken aan de rechterkant van de weg waar je het terrein op kan rijden. De veilinghallen liggen aan de snelweg A28, gelijk aan afrit 37 (tussen Assen en Groningen). Tegenover de hallen is Transferium de Punt, waar u de buslijnen vindt van en naar Groningen en Assen.

Zelf uw spullen verkopen?

Wilt u zelf uw spullen verkopen? Dat kan! U kunt kiezen voor een tafel of een lege plek. Een tafel is 200 bij 100 cm. Een lege plek is 200 cm breed en is te gebruiken voor groot speelgoed, een eigen tafel of een kledingrek. De kosten zijn € 13,- voor een tafel, inclusief stoel. Voor een lege plaats inclusief stoel betaalt u € 9,- . Bij de huur van een tafel of plaats is de entree voor 1 persoon inbegrepen. Op de zaterdag is er ook een vlooienmarkt, hier kan gratis gebruik van gemaakt worden (na het betalen van de entree voor de kledingbeurs).

Inschrijven kan vanaf vrijdag nog onbekend.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

 

Nog vragen? Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel en like onze facebookpagina: Kinderkledingbeurs Haren

 

 

 

Visit betroll the best bookies