Kledingbeurs

Kledingbeurs

Twee maal per jaar wordt in de Scharlakenhof in Haren de grootste 2e hands kinderkleding-en speelgoedbeurs van het Noorden gehouden. De beurs telt ruim 170 plaatsen per beurs waar particulieren hun tweedehands kinderkleding en speelgoed verkopen. Per beurs staan er andere verkopers. In het najaar van 2018 worden de beurzen georganiseerd op: nog onbekend. 

Bezoekers

De kinderkledingbeurs op vrijdagavond duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdagochtend van 10.30 uur tot 13.00 uur. Toegangsprijs is € 2,00 voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) zijn gratis. In verband met beperkte parkeergelegenheid adviseren wij u om op de fiets te komen. De locatie: het sportcentrum Scharlakenhof, Geertsemaweg 3, 9751 XA, Haren.

Zelf uw spullen verkopen?

Wilt u zelf uw spullen verkopen? Dat kan! U kunt kiezen voor een tafel of een lege plek. Een tafel is 160 bij 80 cm. Een lege plek is 160 cm breed en is te gebruiken voor groot speelgoed, een eigen tafel of een kledingrek. De kosten zijn € 12,- voor een tafel, inclusief stoel. Voor een lege plaats inclusief stoel betaalt u € 8,- . Bij de huur van een tafel of plaats is de entree voor 1 persoon inbegrepen.

De inschrijving start op nog onbekend. Inschrijven kan tot nog onbekeknd.

Voor de eerste beurs ontvangen wij altijd de meeste inschrijvingen, wij moeten vaak veel mensen teleurstellen. Inschrijven voor de tweede of derde beurs heb je dus veel meer kans op een plek.

 

Nog vragen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Visit betroll the best bookies