Kledingbeurs

Kledingbeurs

Twee maal per jaar wordt in de Scharlakenhof in Haren de grootste 2e hands kinderkleding-en speelgoedbeurs van het Noorden gehouden. De beurs telt ruim 170 plaatsen per beurs waar particulieren hun tweedehands kinderkleding en speelgoed verkopen. Per beurs staan er andere verkopers. In het najaar van 2018 worden de beurzen georganiseerd op: vrijdagavond 28 september, zaterdagmiddag 29 september en zondagmiddag 30 september.

Bezoekers

De kinderkledingbeurs op vrijdagavond duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag- en zondagmiddag van 12.30 uur tot 15.00 uur. Toegangsprijs is € 2,00 voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) zijn gratis. In verband met beperkte parkeergelegenheid adviseren wij u om op de fiets te komen. De locatie: het sportcentrum Scharlakenhof, Geertsemaweg 3, 9751 XA, Haren.

Zelf uw spullen verkopen?

Wilt u zelf uw spullen verkopen? Dat kan! U kunt kiezen voor een tafel of een lege plek. Een tafel is 160 bij 80 cm. Een lege plek is 160 cm breed en is te gebruiken voor groot speelgoed, een eigen tafel of een kledingrek. De kosten zijn € 12,- voor een tafel, inclusief stoel. Voor een lege plaats inclusief stoel betaalt u € 8,- . Bij de huur van een tafel of plaats is de entree voor 1 persoon inbegrepen.

In tegenstelling tot onze berichtgeving tijdens de voorjaarsbeurs zal de inschrijving deze beurs nog op de oude manier plaatsvinden en zullen de plekken worden toegekend middels een loting. Wij hopen in het voorjaar 2019 de inschrijving middels een nieuw systeem te kunnen aanbieden, waarbij uw inschrijving gelijk definitief is en er geen loting meer hoeft te worden uitgevoerd. U moet dan gelijk bij inschrijving uw inschrijfgeld betalen.

De inschrijving start op 31 augustus. Inschrijven kan tot 14 september.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Let op: voor de vrijdagbeurs hebben wij nu al zoveel inschrijvingen ontvangen, dat wij veel mensen moeten teleurstellen. Inschrijven voor de tweede of derde beurs heb je dus veel meer kans op een plek.

Als organisatie van de kledingbeurs willen wij jullie vragen niet allemaal massaal op de vrijdagavond in te schrijven. Mocht het namelijk zo zijn dat er weinig animo is voor de zondag dan zullen wij besluiten om die beurs niet door te laten gaan, omdat het anders teveel werk is voor ons als vrijwilligers om dit te realiseren. Dit houdt dan wel in dat er veel mensen teleurgesteld gaan worden.

Nog vragen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Visit betroll the best bookies