Kledingbeurs

Kledingbeurs

Twee maal per jaar wordt in de Scharlakenhof in Haren de grootste 2e hands kinderkleding-en speelgoedbeurs van het Noorden gehouden. De beurs telt ruim 170 plaatsen per beurs waar particulieren hun tweedehands kinderkleding en speelgoed verkopen. Per beurs staan er andere verkopers. In het voorjaar van 2019 worden er weer beurzen georganiseerd: data volgt.

Bezoekers

De kinderkledingbeurs op vrijdagavond duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur en op zaterdag- en zondagmiddag van 12.30 uur tot 15.00 uur. Toegangsprijs is € 2,00 voor volwassenen, kinderen (onder begeleiding) zijn gratis. In verband met beperkte parkeergelegenheid adviseren wij u om op de fiets te komen. De locatie: het sportcentrum Scharlakenhof, Geertsemaweg 3, 9751 XA, Haren.

Zelf uw spullen verkopen?

Wilt u zelf uw spullen verkopen? Dat kan! U kunt kiezen voor een tafel of een lege plek. Een tafel is 160 bij 80 cm. Een lege plek is 160 cm breed en is te gebruiken voor groot speelgoed, een eigen tafel of een kledingrek. De kosten zijn € 12,- voor een tafel, inclusief stoel. Voor een lege plaats inclusief stoel betaalt u € 8,- . Bij de huur van een tafel of plaats is de entree voor 1 persoon inbegrepen.

De inschrijving start op data volgt.

Nog vragen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Warning: A non-numeric value encountered in /home/sotharen/domains/sotharen.nl/public_html/media/widgetkit/widgets/gallery/styles/wall/template.php on line 12

 

Visit betroll the best bookies