Lidmaatschap

Alle kinderen van 0 t/m 12 jaar die woonachtig zijn in Haren, Onnen, Glimmen of Noordlaren kunnen lid worden van de Speel-O-Theek. Ook opa’s, oma’s, gastouders en verzorgers kunnen lid worden.

Kosten
Per gezin kunnen maximaal 4 kinderen lid worden. De contributie bedraagt € 16,- per jaar voor een lidmaatschap voor 1 kind, € 24,- voor 2 kinderen,  € 32,- voor 3 kinderen en voor 4 kinderen € 40,-  per jaar. Het Speel-O-Theek jaar loopt van maart tot maart. Instromen kan per 1 maart, maar ook vanaf 1 juni, 1 september en 1 december. Je betaalt dan een deel van het jaartarief. Per kind kun je 1 stuk speelgoed en 1 spelletje of puzzel lenen. Dus per gezin (met 4 kinderen) maximaal 8 artikelen.

Lid worden?
Je kunt je elk moment in het jaar opgeven voor de Speel-O-Theek. Dat kan in de Speel-O-Theek of digitaal, door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen in te vullen. Je komt in beide gevallen op de lijst te staan en ontvangt per e-mail een verzoek tot betalen. Na ontvangst van de betaling, ontvang je binnen 14 dagen je lidmaatschapskaart. Je kunt dan speelgoed lenen vanaf het eerstvolgende instroommoment (1 maart, 1 juni, 1 september, 1 december).

Wil je meteen speelgoed lenen? Word dan vrijwilliger!! Je krijgt dan ook korting op je lidmaatschap. Voor meer informatie zie Vrijwilligers.

Jaarabonnement niet betaald?

Dan wordt je als lid uitgeschreven, wil je toch lid blijven? Dan word je per het eerste instroom moment weer lid.

 

 

Visit betroll the best bookies